fredag 30 april 2010

Försök till mer dialog också på bloggen

Jag befinner mig i en ständig dialog med kommuninvånarna. Det handlar om mailkontakter, telefonsamtal, brevväxling, torgmöten, facebook, samtal i vardagen, möten med föreningar, träffar med företagare, arbetsplatsbesök i kommunal verksamhet och mina träffa kommunstyrelsens ordförandeträffar för att nämna några.

Här på bloggen har jag dock inte haft öppet för möjligheten att lämna kommentarer på mina blogginlägg. Anledningen är att jag helt enkelt har gjort bedömningen att jag får svårt att hinna med att svara och svara på ett tillräckligt utförligt sätt. Men jag vill nu gärna göra ett försök och är det så att ni inte får svar eller svar tillräckligt snabbt så hoppas jag att ni har överseende med det.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad har du för kommentar till att ditt parti samlar så få på första maj?

Jag kan ta Borlänge som exempel har ej exakta siffror just nu.
Men har för Luleå 200 i en kommun med 74000 invånare.
I Kiruna samlades 150 har ej antalet kommuninvånare.

Men tydligen väljer de flesta av S partiets medlemmar och Lo förbundens medlemmar att göra annat än att demonstrera i socialdemokraterns första maj tåg.

Gunnar Andersson ej parti ansluten.

Anders Johansson sa...

Hej!
jag tycker naturligtvis också det hade varit bra om det var ännu fler deltagare på första maj. men jag kan konstatera att jag tror vi är det enda parti i kommunen som kan få 150-170 personer på ett möte som vi hade under vårt första maj-firande i Märsta. Lägger vi ihop första maj-firandena runt om i Sverige detta år deltog över 100 000 personer. Vilken politisk kraft förutom socialdemokratin skulle klara av det år efter år?


Free Blogger Templates by Isnaini Dot Com and BMW Cars. Powered by Blogger