tisdag 26 april 2011

Majoriteten v.s oppositionen i brännboll. Oppositionen sent ute ...

Den 21 maj arrangerar Skånela IF brännbollsturneringen Brännplattan Open. Det blir ett slags kommunmästerskap i brännboll mellan föreningar. Turneringen har, förutom att det säkert blir en trevlig tilldragelse, till syfte att samla in pengar till Skånelas storsatsning, nu med herrlaget i Allsvenskan.

Den 18 mars gavs allmänheten möjlighet att uppmärksamma herrlagets framgångar i samband med en handbollsturnering i Vikingahallen. Det gjorde vi i kommunledningen. Inför fullsatta läktare utmanade vi också oppositionen att delta i Brännplattan Open och att möta oss i majoriteten.

Nu, en dryg månad senare, ser jag att den moderatledda oppositionen utmanar oss till samma sak. Det kan inte vara lätt att alltid vara så dåligt uppdaterad om vad som händer i Märsta och dess föreningsliv och så sent ute .... men hur som helst uppfattar vi det som oppositionen har antagit vår utmaning! Kul!

Jag ser också att det är den lokala varianten på Alliansen som utmanat oss. Det måste betyda ett stort framsteg för oppositionsarbetet då både Samling för Sigtuna och Folkpartiet tidigare beslutat att lämna allianssamarbetet. Men det var kanske lättare att komma överens om en brännbollsturnering än kommunens viktiga framtidsfrågor?!

Men som sagt, det ska bli trevligt med brännbollsturnering!

1 kommentarer:

Hendrik Nyman sa...

Herr Johansson är nog felinformerad. Vi har inte lämnat allianssamarbetet, även om vi bedriver vår egna "extrema" politik.

Vänliga hälsningar
Hendrik Nyman,
gruppledare FP


Free Blogger Templates by Isnaini Dot Com and BMW Cars. Powered by Blogger