tisdag 24 maj 2011

Efterträder Anders Lago som ordförande i kommunala gruppen och tar plats i styrelserna i SKL och KSLPressmeddelande från Socialdemokraterna
i Stockholms län

2011-05-24
 
Anders Johansson tar över kommunala gruppen efter Anders Lago
Socialdemokraterna i Stockholms län har utsett ny styrelse i kommunala gruppen, och ny ordförande efter Anders Lago blir Anders Johansson från Sigtuna kommun. Kommunala gruppen har till uppgift att samordna de socialdemokratiska kommunal- och oppositionsråden i regionen.
 
Utnämningen innebär också att Anders Johansson föreslås ta plats i styrelsen för Kommunförbundet i Stockholms län (KSL) samt i styrelsen för Sveriges Kommuner och Landsting (SKL).
 
- Jag ser fram emot, att tillsammans med alla duktiga och engagerade socialdemokratiska kommunpolitiker i Stockholms län, ta mig an de viktiga och spännande utmaningar som ligger framför oss. Arbetet med att vinna val 2014 har redan börjat, säger Anders Johansson, kommunalråd i Sigtuna kommun.
 
- Anders Johansson kommer att tillföra det engagemang och den energi som krävs för att skapa en positiv utveckling för vårt parti i kommunerna i regionen.  De valresultat som åstadkommits i Sigtuna kommun under Anders ledning talar sitt tydliga språk, säger Mikael Damberg, distriktsordförande för Socialdemokraterna i Stockholms län.
 
Styrelsen består i övrigt av: Anna Ljungdell, Nynäshamn (vice ordförande), Emil Högberg, Huddinge, Lotta Håkansson Harju, Järfälla, Lars Bryntesson, Värmdö, Helene Hellmark Knutsson, Sundbyberg och Yilmaz Kerimo, Södertälje.
 
 
Ytterligare information:
Mikael Damberg, ordförande för Socialdemokraterna i Stockholms län
 
Presskontakt för Mikael Damberg:
Jenny Engdahl, 070-363 25 55
 
Presskontakt för Anders Johansson:
Daniel Ferreira, 0727-27 67 92

0 kommentarer:


Free Blogger Templates by Isnaini Dot Com and BMW Cars. Powered by Blogger