torsdag 11 augusti 2011

Prenumerera på mitt e-brev

Snart börjar jag skicka e-brev. Om du vill kan det oregelbundet landa i din inkorg. Där kan du läsa mina tankar och kommentarer om smått och stort som rör politiken, samhället och vardagen. Jag kommer ha fokus på Sigtuna kommun och Stockholmsregionen, så klart. Men det kan nog bli en hel del annat också ...

Om några veckor är det tio år sedan jag blev kommunalråd i Sigtuna kommun. Första året verkade jag i opposition. Därefter har jag haft den stora äran och förtroendet att befinna mig i majoritetsituation. Under hela denna tid har jag prioriterat dialog och kommunikation med kommuninvånarna och den övriga omvärlden. Ändå känns det ofta otillräckligt, och det kommer det förmodligen alltid göra. Men för att ta ytterligare ett steg börjar jag nu skicka ut mitt e-brev.

Maila mig på ksojohansson@gmail.com så blir du prenumerant.

Apropå att det snart är tio år sedan jag fick möjligheten att jobba med politik på heltid i kommuninvånarnas tjänst; det har hänt en hel i vår kommun under dessa år, men vet ni vad, det är bara början! Följ e-brevet så får ni veta mer! :-)

0 kommentarer:


Free Blogger Templates by Isnaini Dot Com and BMW Cars. Powered by Blogger