fredag 11 november 2011

Bostadsrättsföreningen HSB Sätuna torg kommer finnas i kommunens högsta bostadshus - nu är bygget igång!

Igår tog jag tillsammans med RCC:s platschef och HSB Arlandas ordförande Ulrik Wallström första spadtaget för byggandet av det som ska bli kommunens högsta bostadshus, 15 våningar. Det är det första byggprojektet för HSB på 22 år i kommunen och jag hoppas det ska följas av fler. Huset som kommer ligga vid Sätuna torg, alldeles vid Märsta station, kommer att bli ett nytt landmärke i kommunen.

Det har byggts många nya hyresrätter i kommunen de gångna åren, mest i landet per capita. Det ska vi fortsätta med. Nu hoppas jag även att de kompletteras med många nya bostadsrätter!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Rör inte min Juholt!

Anonym sa...

Bra att du slår näven i bordet Anders!

Eva

Anonym sa...

HUR KORKAD KAN MAN BLI???

Att splittra partiet ännu mer är så jävla dumt.

Du verkar ju till och med dummare än Reinfeldt. Till och med dummare än vad Maud Olofsson är. Det säger inte lite, för hon är fan i mig totalt jävla korkad.

Skärp dig!!!

Anonym sa...

Är du DEN Anders Johansson som kritiserade Juholt så säger jag bara - tummen upp för dig.
Underbart med människor som vågar gå emot sitt parti och ha en egen åsikt.

Inte för att jag någonsin skulle rösta på er, men ändå.

Anonym sa...

Och nu ska vi väl se till att vi hamnar högre upp på Aftonbladets lista över vad äldrevården får kosta per kommun. Vi i Sigtuna lägger alldeles för lite pengar på det.

Eva

Anonym sa...

Angående ditt Juholt-sms. Bra att någon ryter till. Vi är många som håller med.

http://icakillen.wordpress.com/2011/11/13/dagen-efter/

http://icakillen.wordpress.com/2011/11/12/lycka-till/

HumanLabRat sa...

Moderaterna tackar och bockar. Med såna som dig i S så kommer Allianzen vinna även nästa gång. Har du någon som helst koll på att det är mängder med människor som mår fasligt dåligt av den politik som just nu bedrivs? Vet du om att gamla ligger i sin egen skit, att utförsäkrade går och hänger sig, att det blir allt sämre resultat i skolorna och att barnfattigdomen ökar? Om du verkligen vill att S ska vinna nästa gång så borde du lägga mer tid på frågor som dessa istället för ditt eget självhävdelsebehov!

Kritik, ja visst. Tror du inte att det finns kritik mot Reinfeldt i moderaterna? Det tror jag. Men de är smarta nog att föra sådana samtal internt och inte via medierna. Ditt agerande är ett oerhört svek mot alla de grupper i dagens samhälle som krälar i dyn till följd av Allianzens politik. Du är folkvald. Svälj din stolthet och börja jobba för dem som behöver socialdemokratin, annars byt parti!


Free Blogger Templates by Isnaini Dot Com and BMW Cars. Powered by Blogger