måndag 9 januari 2012

Välkommen att prenumerera på mitt e-brev (igen)!

För ett nra tag sedan var det tänkt att mina e-brev skulle börja sämdas ut till intresserade. Tekniska problem har dock satt hinder ivägen. Nu ska detta vara löst och nästa veccka blir det e-brevpremiär!

Om du vill kan du oregelbundet få mitt e-brev till din inkorg. Där kan du läsa mina tankar och kommentarer om smått och stort som rör politiken, samhället och vardagen. Jag kommer ha fokus på Sigtuna kommun och Stockholmsregionen, så klart. Men det kan nog bli en hel del annat också ...

Det är nu över tio år sedan jag blev kommunalråd i Sigtuna kommun. Första året verkade jag i opposition. Därefter har jag haft den stora äran och förtroendet att befinna mig i majoritetsituation. Under hela denna tid har jag prioriterat dialog och kommunikation med kommuninvånarna och den övriga omvärlden. Ändå känns det ofta otillräckligt, och det kommer det förmodligen alltid göra. Men för att ta ytterligare ett steg börjar jag nu skicka ut mitt e-brev.

Maila mig på ksojohansson@gmail.com så blir du prenumerant.

Apropå att det är över tio år sedan jag fick möjligheten att jobba med politik på heltid i kommuninvånarnas tjänst; det har hänt en hel i vår kommun under dessa år, men vet ni vad, det är bara början! Följ e-brevet så får ni veta mer! :-)

1 kommentarer:

A. Källström Buckley sa...

Så trevligt att kunna komma i kontakt med Kommunens styrande. Då vill jag säga att det är mycket svårt för äldre att GÅ till Posten i Märsta. Alla har inte bil. Att gå över stora parkeringen är förenat med livsfara, speciellt på vintern. Bilarna kör för fort in och ut samt mellan p-platserna.När det är halt - snö och is, är det mycket svårt att ta sej i säkerhet bakom parkerade bilar. Det är mycket lätt a mot stora fordonet, halka omkull och ev. bli påkörd. Stora långtradare och bussar parkerar över många p-rutor, dessa fordon måste man runda för att komma vidare mot Posten. När man kommit runt fordonet kommer oftast en bil i hög fart och swischar förbi och svänger in på närmsta p-ruta. Man får "kasta sej tillbaka". Bilisterna tar ingen hänsyn till de gående och vi har ingen annan Post att gå till än den som finns i Coop Forum. Det är tur att det är snöfritt än så länge denna vinter.
Hälsningar Annette Källström Buckley på Vänortsringen i Märsta C.


Free Blogger Templates by Isnaini Dot Com and BMW Cars. Powered by Blogger