onsdag 25 april 2012

Youtube-inlägg om vår miljardinvestering i förskolan och skolan

Här kommer ett kort videoklipp om den blocköverskridande kommunledningens miljardsatsning på förskolor och skolor. Det är en del av vårt skolutvecklingsprogram som ska ge bättre måluppfyllelse och kunskapsnivåer i kommunens skolor.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Förklara varför ni tänker riva Vallmon innan den nya förskolan är klar. Den ska ju inte ens byggas på samma tomt. Vad är tanken med att inhysa barnen i baracker under tiden? Är det bättre för barnen?

/Mikael Brodd

Anders Johansson sa...

Hej Mikael!
Tack för ditt inlägg.
Nej, tanken är inte att riva Vallmon innan den nya är klar, utgångspunkten är att barnen ska kunna gå kvar i nuvarande lokaler tills de nya är klara. Om det inte skulle gå av någon teknisk anledning som jag inte idag känner till sätts det dit paviljonger av bra kvalitet under tiden, men det är som sagt inte tanken.

Anonym sa...

Tack för ditt svar, Anders.

Men det rimmar väldigt illa med brevet som vi fick från Fredrik Casparsson, Planeringschef på Barn- och ungdomsförvaltningen.
Där står det, bland annat, så här:

"Den befintliga Vallmons förskola kommer att rivas och ersättas av en ny förskola i två plan med fördubblad kapacitet. Rivningsarbetena påbörjas i oktober 2012 och den nya förskolan planeras stå färdig i januari 2014."

Så hur ligger det till egentligen?

/Mikael Brodd

Anders Johansson sa...

Tack för respons!
Jag kollar med fastighetskontoret och återkommer!

Mvh,

Anders

Anonym sa...

Nå?

Mikael Brodd

Anonym sa...

Ointressant eller? Kom ihåg att det är medborgarna som sett till att du sitter där du sitter. Förväntar mig icke svar av dig längre. Jag tar reda på det själv, då jag antar att du inte är att lita på i den här frågan.

Mikael Brodd.


Free Blogger Templates by Isnaini Dot Com and BMW Cars. Powered by Blogger