onsdag 14 april 2010

Nytt badhus, ny sporthall, bowlinghall och aktivitetscentrum för ungdomar i Märsta om Socialdemokraterna och Centerpartiet styr vidare efter valet

Vid en idrottspolitisk debatt i morse, anordnad av Upplands Idrottsförbund, SISU och Sigtuna kommuns föreningsråd, gav Socialdemokraterna och Centerpartiet besked om tydliga vallöften inför nästa mandatperiod:

Ett hel nytt badhus. Den gamla och slitna Valsta simhall stängs och ett helt nytt badhus byggs i Märsta.

En ny sporthall i Steningehöjden. Den nya kommundelen får en sporthall med fullvärdiga mått.

Aktivitetscentrum för ungdomar. Valsta simhall byggs om till ett aktivitetscentrum för ungdomar innehållande bland annat skatepark, klättervägg, replokaler m.m.

Nytt ridhus i Rävsta. Genom ett investeringsstöd till ridklubben eller genom en kommunal investering uppförs ett nytt ridhus i Rävsta.

Fortsatt avgiftsfritt för ungdomsidrotten. Det ska även framöver vara avgiftsfritt för ungdomsidrott i kommunens sporthallar.

Förbättra för gymnastikverksamheten. Förutsättningarna för gymnastikverksamhet i kommunen ska förbättras exempelvis genom tillgång till hoppgrop och bättre redskapshantering.

Bowlinghall i Märsta. En bowlinghall ska etableras i Märsta och ska drivas av en förening eller ett företag.

Socialdemokraterna och Centerpartiet kommer att återkomma innan halvårsskiftet med lokalisering för investeringsobjekten.

0 kommentarer:


Free Blogger Templates by Isnaini Dot Com and BMW Cars. Powered by Blogger