lördag 16 april 2011

Första partistyrelsemötet, s-distriktsstyrelse och s-distriktskongress

Igår fredag var jag på mitt första partistyrelsemöte. Det var också Håkan Juholts första som ordförande. Det kändes lite högtidligt. Det var ett bra möte med en bra diskussion - ovanligt öppen och spännstigt enligt de som varit med länge. Själv gjorde jag fyra inlägg där tre handlade om vår politik för tillväxt och fler jobb samt ett som handlade en intern partiadministrativ fråga. Det känns som en bra start och partistyrelsen verkar vara på G för att ta sig an våra stora framtidsutmaningar som parti.

Tidigare på morgonen fikade jag och fackförbundets SEKO:s ordförande med nya partisekreteraren Carin Jämtin och gick igenom arbetsformerna i partistyrelsen och en hel del annat. Det var trevligt och givande.

Igår kväll var det dags för styrelsemöte med Socialdemokraterna i Stockholms län. Vi förberedde dagens distriktskongress, beredde frågan om hur S-ledningen i landstinget ska se ut framöver och gick igenom aktuella politiska frågor på nationell, regional och kommunal nivå. Fredagsmys.

Så idag är det då kongress med Socialdemokraterna i Stockholms län, det näst största partidistriktet i landet. Vår nya partiordförande Håkan Juholt höll ett kraftigt bejublat anförande.

Kongressen pågår i skrivande stund och de debattglada ombuden gör att tidsramarna spricker. Det kan vi leva med, debatt och diskussion ska ha företräde även på en lördagskväll. Lördagsmys.

0 kommentarer:


Free Blogger Templates by Isnaini Dot Com and BMW Cars. Powered by Blogger