söndag 18 mars 2012

Socialdemokraterna i Sigtuna kommun har haft årsmöte. Tack för förtroendet!

Igår hade vi ett välbesökt årsmöte i Socialdemokraterna i Sigtuna kommun med god stämning. Det märks påtagligt att partiet är ordentligt på gång efter det mycket besvärliga året 2011.

Förutom de sedvanliga årsmötesärendena antog vi också ett uttalande som vi återkommer till under morgondagen. Dessutom sattes nya mål för medlemsvärvning upp och en rad nya medlemsaktiviteter lanserades. Vi återkommer även till det.

Uppskattad gästtalare var exministern och VU-ledamoten Sven-Erik Österberg som pekade på flera utvecklingsområden för den socialdemokratiska politiken. Han satte tillväxten och jobben i centrum. Moderatregeringen attackerades för misslyckandena kring sysselsättningen och ungdomsarbetslösheten.

För min egen del omvaldes jag till ordförande för Socialdemokraterna i Sigtuna kommun för en ny tvåårsperiod. Jag tackar ödmjukast för förtroendet! Efter elva år som ordförande laddar jag nu tillsammans med styrelsen för att utveckla politiken, värva fler medlemmar, stärka organisationen och lägga grunden för ännu en framgångsrik lokal valrörelse 2014!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Vad tänker du göra åt dom kraftigt ökande sociala problemen som präglar vår kommun? Ny gångvägar och "Johanssonvillorna" lär ju knappast lösa detta.


Free Blogger Templates by Isnaini Dot Com and BMW Cars. Powered by Blogger